Kallelse till årsmöte 2019

DIS Syd kallar sina medlemmar till årsmöte söndagen den 31 mars, kl. 13:00. Mötet hålls på Bellevue Park – lokal Valhall, Eddagatan 3 i Malmö.

Årsmöteshandlingarna kan du ta del av här. Valberedningen kommer att presentera sitt förslag i särskild ordning.

Mötet inleds med fördrag av Jan-Åke Hager, ordförande i Föreningen G-gruppen, som berättar om ”Gränslös forskning över Östersjön”, föreningens stora projekt ”Över Östersjön” där man registrerar passagerarlistor från 1690-1864 av trafiken mellan södra Sverige och de före detta svenska områdena i norra Tyskland. G-gruppen samverkar med flera släktforskarföreningar i Tyskland och i de övriga länderna kring Östersjön och har en unik kompetens för den som släktforskar i dessa länder.

Därefter bjuder DIS Syd på kaffe/te och smörgås.

Mötet fortsätter sedan med sedvanliga årsmötesförhandlingar. Årsmöteshandlingar, dagordning och verksamhetsberättelsen m.m. kommer att publiceras på denna hemsida.

Efter årsmötesförhandlingarna fortsätter mötet med ett föredrag av Torgny Larsson som berättar om nästa version av Disgen.

Efter föredragen kan man besöka fadderbordet, kartbordet och Disbytbordet och tag gärna med ditt Disbytutdrag på ett USB-minne.

Välkommen
Styrelsen